header2_logo

Extra nieuws Computerhulp ASCC

Aan alle ASCC-leden,
Op de website en in de nieuwsbrief zult u hebben gezien, dat de inloop op vrijdagochtend en de computerthuishulp voorlopig zijn gesloten in verband met de toestand rond het coronavirus. In plaats daarvan bieden we aan de leden hulp op afstand verleend via het programma Teamviewer. Daarnaast zijn onze ICT'ers druk bezig geweest met de ontwikkeling van een "virtuele" vrijdagochtend inloop. De nieuwe werkwijze is uitgetest. Alles leek prima te werken. Maar vlak vóór de invoering bleken er onvolkomenheden te zitten in het gebruikte programma. Vervolgens is voor een ander programma gekozen. Dat is door onze ICT'ers inmiddels ook uitgetest. Dankzij deze inzet kunt u bij problemen met uw computer, laptop, tablet en smartphone ook voor deze virtuele inloop bij ons terecht. Te beginnen met vrijdag 10 april 2020 van 09.00 uur tot 10.30 uur. Lees hieronder verder hoe u contact met de ASCC kunt maken.

Windowshulp

Stuur e-mail naar pchulp@ascc.nl voor Windowshulp of
klik hier... en vul het contactformulier in en klik op verzenden.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
apple_logo

Apple hulp

Stuur een e-mail naar applehulp@ascc.nl voor Apple iOS, iPad en iPhone of klik hier... en vul het contactformulier in en klik op verzenden.

Android hulp

Stuur een e-mail naar android@ascc.nl voor Android tablets en smartphones of klik hier... en vul het contactformulier in en klik op verzenden.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Logo_uit_google_afbeeldingen

Even bellen?

U kunt ons ook bellen op vrijdagmorgen tussen 9.00 en 10.30 uur op
06 38762853

Beeldbellen

De ASCC hulpverleners zitten op de vrijdagmorgen in een virtuele kamer tussen 9.00 en 10.30 uur. Ga naar de website van de ascc > nieuws > virtuele inloop. Hoe het werkt ziet u door hier... te klikken.
Video bellenknop
Heeft u ideeën over onze club, een interessant onderwerp voor de clubmiddag of de nieuwsbrief? Laat het ons weten met een
e-mail naar info@ascc.nl of kom langs op onze vrijdagochtend inloop.
westend300x200
Wijkcentrum Westend Westwijkplein 3
1187 LS Amstelveen
Telefonisch bereikbaar op 06 38762853
op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Als u de voicemail inspreekt wordt u teruggebeld.
header10_logo
Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door ASCC ComputerClub. .
De club heeft ongeveer 500 leden die gebruik kunnen maken van de inloop voor gratis hulp bij computerproblemen, die de clubmiddag kunnen bezoeken of tegen gereduceerd tarief een cursus of workshop kunnen volgen. Wilt u meer informatie of lid worden? Kom dan langs op de inloop of klik op deze link...
facebook twitter 
MailPoet